Packa Prag-kappsäcken

Ta med hela sommargarderoben, sa Josse när jag frågade vad jag skulle ha med mig till Prag.
Vojne, vojne, den som känner mig närmare vet att jag tycker att det är kul med kläder och har mer än vad jag någonsin behöver och att det blir till att betala för överviktigt bagage på söndag. Därtill ska ju innebandygrejorna med. Klubbfan och matchstället. Det är ett otyg att vi har matchstället själva. Jag fick riva ut hela gå-in-garderoben för att hitta tröjan. Shortsen låg längst ner i en stinkande klädkorg och sockorna, ja, jag har rotat fram ett par svarta. Hoppas de duger.

OCH SKOR! Jag måste ju ha med innebandyskorna också. Det hade sett ut det, att ha ramlat in på plan i något utav de fyra par högklackat som ligger i Prag-högen just nu.

***

På tal om kläder så anlände en pälsmössa (100% akryl) som jag betsällt från H&M:s höstkatalog idag. (Jag har faktiskt inte beställt något mer, är hemskt trött på H&M, red. anm.) Det känns inte så relevant att prova pälsmössor (100% akryl) när man kommer hem från en dag på klipporna med saltspår på benen, brända axlar och smutsiga fötter av all barfotagång. Men vintern kommer den med. Och vad innebär det? Jo, att serien är igång. Jag tror att de flesta blev sjukt sugna på att lira innebandy efter gårkvällens upptaktsmöte. Heja Gothenburg Spankers!

***

Nu: Picknick i Slottskogen med Josse och Spettet följt av Thåström och Kent.

Kommentarer
Postat av: Dosan

Hoppas att ni får gör kul i Prag!! Kram Kram!

2008-07-26 @ 22:02:56
Postat av: frida

uppdateringar från prag????

2008-07-29 @ 21:52:28
Postat av: Dosan

Ja precis Frida, tycker det är lite dött här... när kommer uppdateringarna egentligen?=)

2008-07-30 @ 16:40:50
Postat av: Sara S...

Väntar på uppdatering...

2008-08-02 @ 09:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0