högspänning i helgen

Senast jag spelade innebandy i Staffanstorp var när vi kvalade till elitserien med Älvstranden. 2002 var det va? Jäkla pissmatch var det. Vi hade allt på vår sida, Stanstad hade inget att spela för men det hade vi, Munkfors skulle möta Karlstad som hade varit överlägsna dittills i kvalet och med största sannolikhet skulle de vinna och hjälpa oss till eliten.

Som ni kanske förstår gick allt åt helvete för oss. Det jag minns av matchen i Staffanstorp var att jag fick bollen ganska fri framför mål i slutminutrarna och sköt ett stenhårt skott någon centimeter utanför. Ridå ner.

Men det är ju längesedan nu och IBF Göteborg har bättre tur än vad vårt gamla Älvstranden hade.

Helgen bjuder på en ruskigt spännande match mellan Olof S och Pixbo. Mycket kan avgöras där. Heja Olof!

Det är också spännande kring strecket där det kan förändras imorgon. Kan Färjestaden rubba Södradal och förbättra sina utsikter att stanna kvar i ettan? Eller ska Surte rubba Utmanarna i ett stekhett derby och gå förbi Färjestaden?

Mmm, om man är insatt i division ett södra behövs inga actionfilmer. Vi får nog med spänning ändå. Mjäääk.

Om man befinner sig i Staffanstorp på söndag så rekommenderar jag Bråhögshallen 13.00. Hur många gånger ska Hööken vända bort Göteborg? Ska Snurrfinten våga snurra något så här i slutet av säsongen?

Och vem kommer stå som slutsegrare i serien? Finns det något lag i vår serie som har i elitserien att göra egentligen? Februari blir en nervkittlande månad.

Kommentarer
Postat av: Assmundsson

Det blev ju ingen mooning.. =(

2009-01-25 @ 23:11:32
URL: http://assisten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0