Bye bye love

image55


Fett hår och finnar
sporten jag älskar spelas med platspinnar.

Det var då det. 1996.

Och själen är forttfarande bräddfylld av glädje och sorg.


Hej då.

Boj kott

Södradal - IBF 4-2

Vi förlorade tydligen. Men det var en bra match. Roligt att spela och bra domare.23 februari är det dags för Göteborgs Innebandyns dag.

1. Göteborgs Innebandyns dag. Jag mår illa av särskrivningar och hoppas innerligt att det inte är detta som har hänt här.

2. Dagen går ut på att gå och kolla Pixbo. M.a.o: Det är ett Pixbo-jippo. De andra föreningarna i Göteborgsregionen ska sälja biljetter och dra folk till Pixbos matcher. När föreningarnas egna a-lag spelar på samma dag och behöver sin publik.

3. It makes me irriterad. Pixbo skiter fullständigt i de andra föreningarna i Göteborg. Där finns inte en tanke på att utveckla innebandyn i hela regionen. Mitt hjärta är mitt, mitt hjärta är mitt, och aldrig jag tänker på någon annan, som Nils Ferlin skulle ha sagt.

4. Jag sågar alltså Göteborgs Innebandyns dag.

Sågade med fötterna, som min man sa en gång när han febrilt letade efter fotknölarna i sitt ordförråd.


Kokobäng

Första halvtimman av träningen i tisdags var helt kokobäng för mig. Tina var nämligen nere i Valhalla och visade upp sin lilla avkomma. Urgulliga sötnosen Isa som sov så sött att det var ett under att inte Jannice åt upp henne. Modershormonerna sprutade så att säga. Jag var helt övertygad om att jag skulle lägga klubban på hyllan nästa säsong, men nu har det lugnat ner sig och det blir nog inga kids riktigt ännu. Tack för visningen Tina!

På lördag möter vi Södra Dal som varit våra antagonister under några år. Nu känns det inte riktigt lika hett eftersom vi inte slåss om seriesegern. Det är dessutom ingen hemlighet att jag tycker att de ska vinna serien. Fast inte på lördag givetvis. Det ska bli trevligt att åka ner till Danmark i alla fall. Höhö.

Colombian love

Tänk att tiden går även om man inte fyller den med innebandy. Jag blir lika förvånad varje gång. Spelledig helg var underbart skönt.

Jag fick höra att förra årets succématerialare Koffe the Coffeebringer har gift sig med sin Audrey. Guuu så roligt. Ni som bryr er kan se bilder på resedagboken. Det passar ju så himla bra att han just hittat nån i Colombia med tanke på smeknamnet. Som om alla bitar faller på plats liksom.

RSS 2.0