Send my condolences to good

Med vetskapen om kvällens Coopertest snurrade det i vanlig ordning en mängd ursäkter i huvudet under dagen idag. Ont i foten har jag ju. Ont i huvudet fick jag under eftermiddagen. Men vi var ändock nästan full trupp som snurrade runt på friidrottsbanan i Stenkullen. Det var fint.

Efterföljande femkamp var ännu finare. Om jag var förbundskapten skulle jag ta ut följande lag på 4x100 meter till Finnkampen i helgen: Jasmine Johansson på första sträckan. Tjofftjofftjoff med de små terrierstegen i kurvan. Sedan Sandra Svensson på första rakan. Med älgakliv glider hon ifrån de andra. ChalleBalle på tredje. Hennes korta steg passar utmärkt i kurvan. Hej vad det går. Och så världens snabbaste dalkulla- Amine Jesusson, på sista.

Victory.

Så tog lag fyra hem femkampen.

För övrigt blev jag superpeppad för match när Final countdown kom på radion i morse. Jag har börjat sätta ihop en matchskiva. Önskemål skickas till mig. Snart börjar serien! Jippi! 

We're heading for venus
and still we stand tall
Cause maybe they've seen us

Bästa eller sämsta nödrimmet?

palla äpplen på träningsläger =lycka.

Långared 09

Träningsläger. Can't live with it, can't live without it.

Helgen i Långared utanför Alingsås avslutades med träningsmatch mot Vänersborg där det blev vinst med 7-2.

Jag minns typ ingenting från matchen eftersom jag var tom i bollen efter en intensiv helg. Men det jag minns att Jasse föll två gånger. En gång som en fura i hörnet och en gång efter en dubbelfasthållning vid sargen. Sedan minns jag två gånger när Abbe föll. En gång när hon tappade luften efter en tackling. Jag hittar den inte. Andra gången var när jag hade lyckats lägga en ganska bra passning till henne men hon var för gammal (30 +) och trött för att orka göra något bra med uppspelet och valde att sätta sig ner på båda knäna och låta motståndarna kontra istället.

Sedan fick jag och Abbe inte spela mer den matchen.

Pöss.

¿donde está el baño?

Vet ni varför det varit så dåligt med toapapper i Torpahallen de senaste veckorna?
Jo, det är klubben som tagit över driften av hallen.
Vi kan med andra ord börja missköta städningen och få det lika mysigt och gött som i Svingeln även i östra Göteborgs pärla Torpa.

Gööött.


Nä, skämt och bitterhet å sido. Det ska nog gå bra.

namnsdag

 plus    minus s

körv

Satan vilken dålig inställning jag hade på träningen igår. Men humöret sjönk drastiskt, det blev en såkallad börskrasch i hjärtat, när det meddelades att det skulle bli fys istället för tvåmålsspel. Och då är jag ju den som "ansvarat" för fysen tidigare säsonger.

Det vill säga officiellt tyckt att det är bra att ha fysträning men inofficiellt, vid varje träning, myglat bort fyshalvtimman. Allt för att ni i laget ska ha kul, tjejer! 

Fysträning är inget straff. Men igår kändes det som det. Vi hade inga målvakter och då passade det tydligen bättre med fys. Urk.

Åsså har jag jävligt ont i foten. Plöstligt utan några förhandstips.

Orsak: Okänd.
Behandling: Voltaren och svordomar.

***

Inom journalistiken snackas det mycket om etik. Ska man gå ut med namn och bild på mördare, ska man publicera känsliga uppgifter, ringer man brottsoffer mitt i natten för att få en kommentar och så vidare. Men det snackas inte så mycket om journalistikens verkligt svarta, smutsiga och djävulska baksida: enkäter på stan.

Det är så jävla jobbigt att gå omkring på Frölunda Torg för att stoppa folk och fråga om de vill svara på en fråga och om man får ta en liten bild. Idag räknade jag lite på det och kom fram till att 75 procent säger nej. Jag hatar att gå fram till folk på stan och störa med stora, svarta kameran i högsta hugg. Detta är jag inte utbildad i. Fan, är det ens någon som läser de där spalterna?

***

På skylt utanför Lilla Saluhallen vid torget i Frölunda:25 SORTERS KORV
FRÅN HELA VÄRLDEN

NÄRPRODUCERAT

BARA SVENSKT KÖTTringringbaraduslogensignal ....äntligen

Den här snubben har förlovat sig med den här snärtan. Sent ska syndarn vakna.

Kanske får vi ser bilder av den här typen 14 augusti 2010.

Gött.

idag är jag rädd för detta:

Alla andra lag har kommit igång med träningsmatchandet men IBF Göteborg ska som vanligt vara tvärsemot och drar ut på't ytterligare några dagar. Anmärkningsvärt från söderettans träningsmatchande i helgen är Husqvarnas 14-1-förlust mot Vänersborg. Hoppsan. Olofström fick två förluster mot Endre men det säger egentligen inte så mycket eftersom Endre ju spelade lika mot landslaget samma helg. Hoppsan. 
 
Jag är numera rädd för Vänersborg och Gotland.
Man kan ju tycka att det var ett väldans velande på Ellinor Nilsson som lämnar Engelholm innan hon börjat. Men när hon säger att hon saknar Göteborg så känns det inte alls konstigt. Välkommen tillbaka dårå.

Samtidigt som jag stryker Nilsson från listan över seriens vassaste värvningar skriver jag in en ny; Madelen Jonsson till Warberg. Aj. Om Silva går dit också så blir Warberg riktigt ruskiga. Då tar hallänningarna topp tre på min lista och puttar ner Örjan Lindberg till plats fyra.

Fan vilken serie det blir i år.

***

Slutligen vill jag höja oibk.nu till skyarna. De må vara ett konkurrerande lag i serien men när det gäller aktiv hemsida har de redan vunnit. Och så är jag tacksam för Södradals härliga lagblogg som uppdateras ofta och roligt. Så ska det vara! Bra. Spark i baken på oss andra.

jesus och mohammed

Jag älskar ju ordvitsar, felsägningar och dylikt. Att vår tränare igår sa ballen istället för bollen gick knappast obemärkt förbi och det är ganska givet att jag skriver det här. Haha. Ballen. Efter denna fantastiska felsägning var det ganska svårt att lyssna klart på genomgången. Fniss.

Och så fick jag lite inspiration till en rebus bara någon minut senare. Jasse får inte svara.

   plus  

förmodligen

Är cyklon värre än teflon?

Hört nu när höststormarna börjar orsaka problem ute i världen. Avsändare hemlig.

working 9 to all night long

Jag jobbar trippla jobb just nu. That's why.

Gött att ha något seriöst att skylla på.

Men inte bra för stressnivån. Jag har ett ständigt litet snörp i bröstet, så fort jag tänker på jobb så gör det lite ont i mig.

Därför kanske ni förstår att jag inte haft tid att snurrfinta.

Nåväl.

Igår var det klubbprovning och jag är inne på en sån där klubba som är lite böjd. Jag har aldrig varit speciellt noga med material utan kört på med ge mig en klubba så spelar vi. Men nu ska jag alltså kanske välja en kurvig sak. Det passar liksom inte mig. Så svårt det blev. Så mycket att tänka på nuförtiden. Det är med innebandyutrustning som med vårt globaliserade samhälle - förr fanns det inte lika många val och möjligheter, vilket visserligen kunde orsaka svår ångest och misär, men det fanns ju inget annat att göra än att leva på. (Eller dränka sig i sjön.)

1 september. Då ska jag bara ha två jobb igen. Innebandy och på tidningen.


allt jag vill ha är ett halsband av korall

Nä, det blev inget beeptest igår. Varken för oss eller för vår underbara tränare Sivan. Vi hade glömt syrgastuben och utan den går det nog illa när han stapplar av efter nivå 1.5.

(Här slängde jag alltså in ett underbara för att väga upp resten av stycket som var ganska tyket. Så gör man om man vill  vara uppkäftig mot sin tränare men samtidigt behålla sin teachers pet-stämpel.)

Huga, vad dåliga vi var i flerfärgade laget igår. Eller regnbågslaget som vi kallade oss i sann Pride-anda. Vad hände egentligen? Blööööh.

Nu längtar jag till helgens taktigenomgångar så jag får lite instruktioner att springa efter istället för att irra runt. Sudden come back! Kom innan sommar'n är slut lilla, Sudden. Åskan har gått, och på kvällen blir'e mörkt.

RSS 2.0