Det är Robin Hood jag vill ha

Vi fortsätter på det där spåret med att vinna varannan match. 8-4 idag mot KFUM Malmö. Efter en blek andra period låg vi under med 3-1 men körde om de sista 20 minuterna. Varför anstränga sig mer än vad som behövs liksom? Nä, skämt och ironi åt sido, jag fattar inte varför vi får såna där dippar och blir riktigt usla vissa matcher. Dags att bryta varannantrenden nu...

Det var väldans vad en liten kommentar kan skapa så mycket ilska. Det där med fokus på det negativa när det gäller tv-sändningen av en dammatch handlade om att det ofta fokuseras på att damidrottare har så mycket annat i livet som drar. Typ "vi har fått ledigt från vårt jobb vid spisen och som barnaföderskor". Det var med andra ord ännu en härlig feministisk kommentar. Det är givetvis superbra att media berättar om de orättvisor som finns. Både inom vår lilla innebandyvärld och ute i den ritkiga världen.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras. Så att säga om denna nu urvattnade diskussion.

Nu ska jag glosa på Robin Hood - prince of thieves som går på tv1000. Det var min favvo som tonåring. Kevin Costner OCH Christian Slater i samma rulle - det kan inte slå fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0