Genrellt sett är det förtroendeingivande att kunna undvika att svara på en journalists frågor

Tjärnquists uttalande på innebandymagazinet.se angående de vilt debatterade straffen till dumskallarna som spelade i Båstad trots att de inte fick kändes mycket vattnigt. (Ja, just det, dumskallar. Vid samtliga tillfällen som jag har spelat Båstad Open har det funnits nån i nåt lag som har varit i stan för att supa men inte spela eftersom hon inte var spelklar. Och då snackar vi division ett. Tänk att vi har bättre koll än elitklubbarna.)

"Generellt sett är det viktigt att den samlade innebandyrörelsen uppfattar reglerna och straffen som vettiga och rimliga. Om inte så är fallet behöver vi titta över delarna och förändra. Annars urholkas vårt förtroende."

Vad betyder det egentligen? Generellt? Vad säger det om just de här fallen? Ingenting. Han talar som en slipad politiker.

Kul också att Per Jansson vaknat till liv. När jag snackade med honom om tv-avtalet musslade han igen och hänvisade till att han inte har med innebandy att göra längre. Men det har han tydligen nu, när det inte är han som kritiseras utan får ge kritik.

Hehe, ja se gubbar. Di blir en aldri klok på.

Kommentarer
Postat av: mika

Eftersom du å Frida har en liten Backstreet boys tendens ibland, så tänkte jag att du borde se denna papegoja... Snacka om taktkänsla!

http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html

2007-11-16 @ 22:13:53
URL: http://mikapersson.blogg.se
Postat av: Åsa

HAHAHA, fy fan vad roligt.

2007-11-17 @ 09:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0