tbc och seriepremiär

Imorgon är det seriepremiär. Surte kommer till Valhalla. Efter förra årets urladdning med uppfyllt mål (serieseger) känns det skönt att inte spela i det lag som har högst ambitioner. Istället kan vi få vara de som överraskar.

Jag har önskat en del Justin T och Timbaland till omklädningsrumsmusiken. Jag som brukar säga att jag inte uppskattar r'n'b. Det kan vara ett tecken på att nåt konstigt är på väg att hända. Positivt eller negativt kan jag inte svara på. 

För övrigt hoppas jag att tuberken ska gå över. Har hostat i två veckor nu och det börjar bli tradigt.  

Gubbarna har tagit i hand och är nöjda med tv-avtalet till slut. Och jag undrar; vad var grejen egentligen? Man visste att tv 4 inte hade rättigheter till de icke tv-sända matcherna. Sedan undrar jag också varför gubbarna, föredettingar och nuvarande, inom SIBF och SEI varit så aviga mot att berätta allt om avtalet - det fanns ju inget skumt. Eller? Jag blir så trött på gubbar som tror att de är viktigare än de är. Ge oss ett uppdelat SEI nu så vi slipper deras förgyllda egon. Phu. 

Valhalla, imorgon, 13.00. Jag kommer vara där. Om bilen startar. Den låter lite skumt men Check engine-lampan har slutat lysa i alla fall. Betyder det att problemet löstes eller att det är så allvarligt att lampan gått sönder?

Valhalla 13.00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0