I've done it all in that hall

Det blev inte en enda internmatch mot IBK. Ett massivt motstånd från spelarna satte stopp. Istället kom IBK 7 Härad på att de visst kunde spela mot oss. Fast i Fritsla. Så vi fick vackert skumpa fram på de snirkliga vägarna mellan Alingsås och Borås på söndagseftermiddagen. 11-2 slutade kalaset. Det var en trevlig match där vi hittade många kombinationer trots att vi hade helt nykomponerade kedjor och backpar.

Det värsta som kan hända är att jag blir stämd civilt, sa vårt nyaste nyförvärv angående tvisten mellan föreningarna. Hög smärttröskel kallas det.

Annars var det ett träningsläger som gav mersmak, som sportjournalister gärna uttrycker sig. Vi hade några ritkigt bra träningar men bäst var ändå lekarna på lördagskvällen. Mynt mellan skinkorna och irländsk julafton kan vara hemskt roligt. 

Jag är dock lite nervös inför den hämnd som utlovades efter att Frida och jag bytt ut vår dåliga luftmadrass mot en mycket bättre som stod bredvid vår. Är man inte där och vaktar sin madrass så får man skylla sig själv, tyckte vi. Då vaknar man på morgonen med en utpyst madrass och rumpan i golvet. Synd bara att vi nu måste vakta vår säng hela helgen i Karlstad om några veckor.


På tal om journalister. Fanns det inte nån som hette Martin Dali?

Kommentarer
Postat av: suss

Får jeg lov å andvände en livline? kan yey ringe en vän?? Robert man kan spotta i polen!! haha

2008-08-18 @ 12:46:42
Postat av: Åsa

Så morsomt.

2008-08-18 @ 13:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0