Partisanskaya

Man vet att man lever när man springer intevaller längst en underligt snirklad bana på gruset i Saktås. Abbe svettades så hon fick kli i ögonen. Suss var hård i magen och Frida var inte där. Som det ska vara.

Idag lanseras salmingfloorball.com. Kolla in den. Inte för att jag vill göra reklam för Salming och X3M utan för att jag har varit med och pillat ihop den. Zorro academy är rätt häftigt, till och med för en snurrfint som jag.

Grattis till Nodlycke och Greta som har knutit de äktenskapliga banden. Det gick lika snabbt där som för undertecknad...

Min andra blogg är snart igång igen. Jag har rannsakat mig själv och hittat att jag vill ha kvar den men med ett visst skifte av ämne. Sedan måste jag tipsa om Sandras husbyggarblogg. Ska bli spännande att kunna följa bygget utan att överösa henne med frågor varje träning.

Jag åt en fantastiskt god pizza igår. Otippat från det lokala hänget Lilla Rancho på Kaggeledstorget. En quattro med tonfisk istället för skinka. Den godaste pizzan jag någonsin ätit var på en restaurang vid Partisantorget i Minsk, Whiterussia. Ganska otippat det med. Näst godaste var på Pizza Hut i Israel. Nåväl, vad har detta med floorball att göra? Jo, jag var jävligt hungrig efter träningen.

Bla, bla, bla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0