fredag

De tre små gurkorna ska sitta i sekretariatet imorgon. Tre manliga spelarfruar alltså. Jag vet inte varför jag inte hyser någon tilltro till John/Niklas/Magnus men jag förväntar mig en tjötig speaker, en stressad protokollförare och en väderkvarn till tidansvarig. Min man är knappast känd för att hålla inne med sina kritiska åsikter om domarbeslut och har för vana att köra väderkvarnen på läktaren. Bröööl!?

Ljungby imorgon. Torpahallen 14.30. Sista hemmamatchen 08/09. Rysligt spännande kommer det att bli. Ljungby kan spela hur avslappnat som helst medan vi måste ha koll på nerverna. Men jag tror stenhårt på det lag vi spelar med imorgon.

Ikväll ska vi till Alingsås och se när IBF Göteborg skjuter ner såsarna i trean. Det trodde jag sannerligen inte när jag såg dem spela i början av säsongen men något har gått snett i Alingsås i år och självklart hejar jag på pojkarna i Göteborg.
 
Åter igen blir det en nagelbitarhelg i söderettan. Idel spännande matcher. I händelse av målfrossa har Ingelstad en yttepyttechans att hänga kvar och det lär blir en tät match mot FBC. Surte mot Pixbo kan inte bli annat än en superfajt, samma sak i helgens andra derby, Stanstad mot Södradal. Och så får vi vänta ända till söndagkväll innan vi får resultatet från Färjestaden-Olofström. Löjligt viktig match för både toppen och botten det där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0